dalam Perjalanan - 28 February 2009 - Blog - In My Life

Site menu

    Statistics


    Total online: 1
    Guests: 1
    Users: 0

    Login form

    Search

    Calendar

    «  February 2009  »
    SuMoTuWeThFrSa
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    Main » 2009 » February » 28 » dalam Perjalanan
    dalam Perjalanan
    10:48 AM

    dalam perjalanan ke JB, aku sempat online menggunakan teknologi 3g, itupun aku mula online dari ipoh ke selatan, sempat upload gambar yang diambil di stesyen keretapi Parit Buntar, Perak. onlinepun sementara bateri masih ada aje..KTMB memang patut kena letak plug lebih sikitlah untuk pengguna menggunakan sumber elektrik,



    abis seat kami dia ambil. nasib baik banyak seat kosong lagi sementara nak sampai ke ipoh..



    lepas bangun tidur, mengeliat la pulak...


    menaiki keretapi selama 12 jam memang membosankan kalau tidak diisi dengan aktiviti berfaedah, sebagai contoh, bagi menghilangkan rasa bosan menaiki keretapi, anak aku dengan ramah mesranya berkenalan dan berkawan dengan seorang anak penumpang keretapi yang mahu ke Kluang..Iqah2..dalam diam sedar-sedar dia dah di seat penumpang lain...

    apapun perjalan kami hari ini memang amat memenatkan tapi seronok

    Views: 311 | Added by: fysal | Rating: 0.0/0 |
    Total comments: 8
    8  
    sebenarnya mmg santai dan seronok naik keretapi ni..lagi syok klu dapat tiket cam ibujunes tu biggrin

    7  
    salam faisal...
    ibu dan ank2 mmg ske naik ten ni kalo pegi mane2...
    sbbnya kami dapat tmbg percuma setahun 2 kali...
    sbbnya hubby ibu keje keretapi...huhuhu
    kalo perjalanan malam kami lebih suke amik tmpat tido..selesa gak tuk ank2.
    kalo siang mmg lah kat koc biasa jerk...
    pe2 pon mmg ank2lah seronok sbb boleh main lari2 kat ctu...:)

    6  
    lama x naik keretapi...akhirnye sampai jgk ke JB kan...nnti kita jumpa ok...

    5  
    anak aku mula dulu..

    4  
    apa kenama ntah adik tu..iqah kenal dia masa naik tren sama-sama dengan kami baru-baru ni

    3  
    ade ke muka aku budak tu?? :))

    2  
    tapi at lest kertapi ni boleh jalan2 berdiri sesuka hati dari naik bas, kalau 4 jam, 4 jam lah duduk, berdiripun bila berhenti kejap2 aje

    1  
    hgpa p rmh abg udin ka naik ketepi? jenuh la kebaih bontot no....:))

    Only registered users can add comments.
    [ Registration | Login ]