Mandi manda di Laketown WaterPark Bkt. Merah - 21 February 2009 - Blog - In My Life

Site menu

    Statistics


    Total online: 1
    Guests: 1
    Users: 0

    Login form

    Search

    Calendar

    «  February 2009  »
    SuMoTuWeThFrSa
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    Main » 2009 » February » 21 » Mandi manda di Laketown WaterPark Bkt. Merah
    Mandi manda di Laketown WaterPark Bkt. Merah
    4:33 PM

    Alhamdulillah, after 1 week i leave my home, my wife & my daughter, today I'm back to my family, perkara pertama yang aku lakukan ialah membawa anak dan isteriku mandi manda di bukit merah laketown waterpark.

    main kereta goncang sebelum mandi

    makan bersama pelatih PLKN sebelum mandi

    mandi dulu

    mandi di lazy river bersama abah

    di kelilingi kakak-kakak pelatih PLKN

    main-main air

    main air hujan

    main tak ingat dunia..

    letihpun tahap tak ingat punya.. apapun pengalaman yang tak mungkin aku lupa ialah menuruni gelongsor body slide yang tinggi dan laju seperti tahap peluru, dan bermain water boomerang.. yang itupun aku rasa macam nak mati bila terjun dari ketinggian bangunan 4 tingkat dengan kelajuan yang sangat maksima..apapun hari ni enjoy dan letih tahap maksima juga bagi aku...

    Views: 330 | Added by: fysal | Rating: 0.0/0 |
    Total comments: 3
    3  
    ada berapa org anak buah cik peanut??loan..thanks for your comment biggrin

    2  
    Good night :) nice posting! great articles here..... :) i enjoy it http://cynthiabs.blogspot.com/

    1  
    chumey..teringat kat anak sadara...cam gitu lah ye main2 kat bukit merah ni...
    aduiya..rindu dia lak..hehehhe

    Only registered users can add comments.
    [ Registration | Login ]