Apa cerita Hari ni? - 7 February 2009 - Blog - In My Life

Site menu

    Statistics


    Total online: 1
    Guests: 1
    Users: 0

    Login form

    Search

    Calendar

    «  February 2009  »
    SuMoTuWeThFrSa
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    Main » 2009 » February » 7 » Apa cerita Hari ni?
    Apa cerita Hari ni?
    11:23 PM

    di hadapan Maybank berhampiran Village Mall Sg. Petani kelihatan sebuahBalai Polis Bergerak yang sudah tidak boleh digerakkan akibat terbalik dalam satu kemalangan Jalan Raya..

    lepas jalan-jalan di Village Mall,gi Lepak di restoran Cendol Pulut Jo...aummmm..sedapnyer..

    lepas makan cendol ke pets shop pulak..

    sebenarnya iqah ni memang suka sangat pada binatang dan burung, dah lama kami mencari burung serindit ini untuk iqah, akhirnya terjumpa jugak di kedai haiwan Peliharaan...

    masa bawa iqah makan di Tesco Food Court, kalau renungan matanya dah jadi macam ni tandanya mood dia tengah nak marah tu..hahaha...

    Views: 1348 | Added by: fysal | Rating: 5.0/1 |
    Total comments: 0
    Only registered users can add comments.
    [ Registration | Login ]