Jom Ke Pendang - 6 February 2009 - Blog - In My Life

Site menu

    Statistics


    Total online: 1
    Guests: 1
    Users: 0

    Login form

    Search

    Calendar

    «  February 2009  »
    SuMoTuWeThFrSa
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    Main » 2009 » February » 6 » Jom Ke Pendang
    Jom Ke Pendang
    10:58 PM

    ladies, Start Your engine..anak aku ni cepat belajar dari pemerhatian..

    sekarang ini di Pendang musim autum..tak lama lagi musim bunga la plak tu..

    ni permandangan biasa di Malaysia bila tiba musim gugur hehehe...

    bike with me..basikal anak kawan aku..dah mula duduk susahlah nak angkat iqah dari basikal ni,,

    bersama Din dan family di Pendang Lake Resort, Din sekarang dah tak bertugas lagi di Langkawi, dia sekarang bertugas di PKD Pendang.

    tasik Pendang amat sesuai untuk aktiviti sukan air seperti berkayak, berenang, memancing selain itu sesuai juga untuk posing bersama kawan-kawan di tepi tasik..

    akupun tak plan nak memancing kali ni, menurut kata Din, di sini banyak ikan seperti Toman, Talapia, ketutu dan keli..takpe next time datang aku mesti mencuba nasib memancing di sini pulak.

    Views: 397 | Added by: fysal | Rating: 0.0/0 |
    Total comments: 0
    Only registered users can add comments.
    [ Registration | Login ]