makan-makan di atas bukit - 20 January 2009 - Blog - In My Life

Site menu

    Statistics


    Total online: 1
    Guests: 1
    Users: 0

    Login form

    Search

    Calendar

    «  January 2009  »
    SuMoTuWeThFrSa
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031
    Main » 2009 » January » 20 » makan-makan di atas bukit
    makan-makan di atas bukit
    1:44 AM


    pertama kali aku dan famili sampai di atas puncak bukit 300 kaki, air putih, Serdang, Kedah. meriah juga suasana malam di sini..happening siap ada room utk guest yang nak menginap di sini..tapi kalau datang musim buah siap ada jamuan buah-buahan tempatan lagi..konsepnya lebih kepada agropark di atas di bukit, pemilik agropark ini seorang pilot pencen..



    menikmati keropok yang dihidangkan sementara menunggu pesanan makanan sampai



    tak abis lagi dalam mulut tangan tu dah laju mencapai keropok di meja..iqah..iqah...



    nasi goreng pataya + nasi goreng cili padi + float drink + kopi radix = rm 15 henggit..boleh lerr..sekali sekala menikmati makan romantik di sini memang best jugak..view dari atas bukit ini boleh menyaksikan kerlipan lampu neon yang menerangi bandar Nibong Tebal dan Parit Buntar, Perak, lain kali nak pergi waktu siang plak..nak ambil gambar permandangan bandar Nibong Tebal yang cantik dari atas puncak bukit ni...
    Views: 324 | Added by: fysal | Rating: 0.0/0 |
    Total comments: 0
    Only registered users can add comments.
    [ Registration | Login ]