mase untuk Berendem - 14 January 2009 - Blog - In My Life

Site menu

    Statistics


    Total online: 1
    Guests: 1
    Users: 0

    Login form

    Search

    Calendar

    «  January 2009  »
    SuMoTuWeThFrSa
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031
    Main » 2009 » January » 14 » mase untuk Berendem
    mase untuk Berendem
    6:29 PM


    saat paling bersejarah dalam hidup iqah, hari ni first time dia belajar berenang, kami mula berendam di dalam kolam air panas pada jam seawal 7.30 pagi



    masih memerlukan bantuan abahnya untuk cuba berenang sendiri



    masih takut-takut lagi muka tu..



    dah pandai skit mula seronok tak ingat tu..


    siap possing gaya kuak dada lagi tuu



    bila dah penat baru nak panggil abah nak minta tolong



    " abah...tolong...iqah dah penat ni"



    inilah siong raja bersiong yang di 'BALING' nya di sini..nampak brutal ajer simbolik raja siam dulu-dulu



    balik sempat beli cenderahati teddy doremon..buat bantal peluk iqah..



    di hadapan rumah sheikh Fadzir Kadir (bekas Menteri penerangan dulu) usha pagar pun dah tau cam ner le rumah dia di Kuala ketil ni, cam mahligai..siap ada Jaga lagi..besar betui rumah dia yang tersergam indah tu..

    hari ni aku balik ke rumah mertuaku di Sg petani..besok kena balik ke Selama untuk bertugas semula..kalau nak percutiaan yang agak murah dan best..jomlah ke baling..memang destinasi bajet di sini...
    Views: 274 | Added by: fysal | Rating: 0.0/0 |
    Total comments: 0
    Only registered users can add comments.
    [ Registration | Login ]