Tag Adledash - 21 November 2008 - Blog - In My Life

Site menu

    Statistics


    Total online: 1
    Guests: 1
    Users: 0

    Login form

    Search

    Calendar

    «  November 2008  »
    SuMoTuWeThFrSa
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30
    Main » 2008 » November » 21 » Tag Adledash
    Tag Adledash
    0:18 AM
    Kalau ikutkan aku dah malas nak layan Tag-Tag ni..tapi disebabkan masa aku yang terluang ini akhirnya aku menyiapkan juga tag yang berbunyi begini...


    * Take a recent photo of yourself OR take a picture of yourself RIGHT NOW.

    on aje laptop si adledash suruh buat tag ni..nah ambik ko gambar sisi tepi wajah aku..





    * DON'T change your cloth. DON'T fix your hair, just take a picture.

    tak ubah..rambutpun x sempat nak sikat ke belakang..ala-ala Alex James hair style..


    * Post that picture with NO editing.

    oho..original..guna webcam di skrin laptop


    * Post this instruction with your picture.


    * Tag 10 people to do this.
    malas nak pas over pada sesiapa..siapa nak buat-buatlah kalau rajin...



    ni ada satu lagi nasihat.."minum milo badan jadi sihat dan kuat"..(sesuai untuk orang yang mild hypoglicemia cam aku)
    Views: 421 | Added by: fysal | Rating: 0.0/0 |
    Total comments: 5
    5  
    ape yang korang merepek ni??aku tetap aku lah :D

    4  
    a'a la..baru terpk...mcm orlando bloom pun ade..hee!

    3  
    hahaha rambut tu toleh blah :P mcm leonardo di capriCON :))

    2  
    not very serius..kekadang tu bila dah kerja lebih (pastu nak diet konon) gula dalam badan akan rendah dan menyebabkan kepalaku diserang migrain..hypoglecemia tu maksudnya gula dalam darah yang rendah..minum milo ni just nak maintain gula dalam darah ajer

    1  
    hahahaha! cantek! heee..mild hypoglicemia tu ape? kalau org yg ske minum milo tu kira ade penyakit tu ke??

    Only registered users can add comments.
    [ Registration | Login ]