dah masuk umur 25 dah aku hari ni - 13 November 2008 - Blog - In My Life

Site menu

    Statistics


    Total online: 1
    Guests: 1
    Users: 0

    Login form

    Search

    Calendar

    «  November 2008  »
    SuMoTuWeThFrSa
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30
    Main » 2008 » November » 13 » dah masuk umur 25 dah aku hari ni
    dah masuk umur 25 dah aku hari ni
    10:49 PM


    tanggal 9.15 pagi, dua puluh lima tahun dahulu, maka lahirlah aku ke dunia ini .

    terima kasih kepada semua sahabat bloggerku yang tidak lupa mengirimkan ucapan sempena ulang tahun hari lahirku pada hari ini...




    makan-makan malam tadi di restoran Sila O Sila di bandar Kulim Hi-tech Park..tak tahu nak celebrate kat mana..nak gi Jusco di Bandar Perda Hujan Lebat tambah lagi si kecil tu plak dah tidor lena..pantang dia klu dah tidor di gerakkan..pasti mengamuk punya...

    Credit to Shai:- ORang pertama yang wish happy birthday kat aku tgh malam tadi....
    Views: 406 | Added by: fysal | Rating: 0.0/0 |
    Total comments: 4
    4  
    thanks alan

    3  
    happy birthday bro..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..

    2  
    sama-sama ien..thanks biggrin

    1  
    wah eppy besdeeyy! uhuhu!

    Only registered users can add comments.
    [ Registration | Login ]