Gambar Terbaru KAkakKu Di Auckland - 11 November 2008 - Blog - In My Life

Site menu

    Statistics


    Total online: 1
    Guests: 1
    Users: 0

    Login form

    Search

    Calendar

    «  November 2008  »
    SuMoTuWeThFrSa
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30
    Main » 2008 » November » 11 » Gambar Terbaru KAkakKu Di Auckland
    Gambar Terbaru KAkakKu Di Auckland
    0:11 AM



    hehe..inilah gambar kakakKu di Auckland yang berjaya aku cilok dari blog nya..sejak akak aku menjadi suri rumah tangga sepenuhnya ni..banyak masa dia untuk memasak untuk abg Farid..nak rasa cam ne cucur jagung dari NZ..korang gi lah ke blog akak aku di http://doonatz.co.nr

    Views: 353 | Added by: fysal | Rating: 0.0/0 |
    Total comments: 3
    3  
    Am..signup dalam http://ucoz.com..ucoz ni x de kena mengena dgn blogger..ini template dia sendiri..tapi ada 1000 template dalam tu...

    aku yang tolong letak kan url hang dlam blog akak aku ija..


    2  
    salamz...
    ouih...hang tau blog aku.tp aku haram taktau blog hang...
    best gila tgk hang..aku simpan gak hajat nk futher studies abroad.blajaq lagi..tp apa kan daya...huhhuhuuu...
    nz apa benda pemes ha?
    tempoyak ada?

    1  
    ooo ada kaka kat luar negara rupanya, baru Am tahu, ini semua pasal Am lama sangat tak berblog hehehe

    ps: cantik layout ni, boleh guna untuk blogspot tak fysal


    Only registered users can add comments.
    [ Registration | Login ]