Iqah yang terluka - 7 November 2008 - Blog - In My Life

Site menu

    Statistics


    Total online: 1
    Guests: 1
    Users: 0

    Login form

    Search

    Calendar

    «  November 2008  »
    SuMoTuWeThFrSa
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30
    Main » 2008 » November » 7 » Iqah yang terluka
    Iqah yang terluka
    11:21 AM

    Photobucket

    tiba-tiba aku terlihat darah yang banyak dari tubuh iqah dan baju iqah.....

    Photobucket

    cari-cari punya rupanya ada sedikit luka laserasi di jari tengah tangan kanannya, yang slumbernya, dia tak pulak menangis dengan luka sebesar itu..kalaulah aku tak perasan darah yang kelihatan di baju dan tilamnya, pasti aku tidak tahu apakah yang berlaku..

    Photobucket

    kali ni iqah dah semakin berani ke Hospital, tak macam masa dia kecil-kecil dahulu, cukup fobia dan anti bila sampai ke hospital, aku terpaksa membawakannya ke hospital apabila lukanya mengalami sedikit pendarahan aktif, di Hospital aku cucikan sedikit dengan flavine dan membungkus jarinya dengan sedikit adrenaline yang dititiskan di atas kapas untuk menghentikan perdarahannya.. puas aku cari apakah punca yang membuatkan iqah terluka..cari-punya cari rupa-rupanya ada satu penyepit baju di dalam bilik yang mempunyai sedikit dawai tajam di tepi penyepit baju itu..hehe..kekadang tu akupun akui..benda2 macam tupun boleh merbahayakan keadaan sekeliling anak kita tanpa kita sedari..inilah yang dinamakan proses pembesaran dan pembelajaran bagi kanak-kanak..macam-macam yang nak diterokainya...
    Views: 350 | Added by: fysal | Rating: 0.0/0 |
    Total comments: 9
    9  
    itulah..bukan sekadar blog..tetapi macam2 boleh dibuat di sini

    8  
    wow best jugak website awk nie

    7  
    tapi minah ni kalau kena pulas telinga tahu jugak dia sakit menangis..maybe yang ini x sakit agaknya

    6  
    tu la fysal.. pelik gak kan dia bleh wat dek aje.. iskkk brutal sungguh anak kowang tu la :p

    5  
    ntahlah..can't imaginelah klu kita kena pisau luka besar tupun mesti berbunyi adus jugak kak ret..tak sakitlah agaknya tu..brtutal sungguh minah sorang ni..

    sib baik shaira x de apa yang serius berlaku


    4  
    Sib baik Iqah takda pape time tu. Hehe.

    Yep, bahaya juga kalau ada sesuatu yg leh melukakan budak2 tanpa kita sedari.


    3  
    aiyo iqah leh slumber x nangis eh.. adussss x saket ke tuh???

    2  
    alhamdulillah...sib baik x de apa-apa..

    1  
    alahai siannya dak iqah... sib baik tak teruk luka tu...

    Geram la tgk iqah.... rasa nak cubit2 la...


    Only registered users can add comments.
    [ Registration | Login ]